High Wine

Houdt u van een goed glas wijn in combinatie met bijpassende hartige hapjes? Dan is High Wine iets voor u!

In steeds meer horecagelegenheden in Nederland kunt u genieten van dit nieuwe concept. U wordt voorzien van verschillende luxe amuses en fingerfood die begeleidt worden door een aantal glazen bijpassende wijn. High Wine is perfect voor een zakelijke borrel, als afsluiting van een dag winkelen of gewoon als ontspannen middag!

Wat is High Wine?

High Wine is de nieuwe hartige variant van High Tea. Bent u geen liefhebber van zoete hapjes maar wel van de gezelligheid die het samenzijn teweeg brengt dan is High Wine echt iets voor u.
U ontvangt gemiddeld drie tot vier glazen wijn die naar eigen wens ingevuld kunnen worden (rood of wit). De sommelier van uw High Wine gelegenheid zal uw smaak stimuleren door de wijnen in een uitgebalanceerde volgorde aan u te presenteren. De keuken zal bij de verschillende wijnen bijpassende gerechten serveren. Uit geniet hierdoor van een goede combinatie van beide.

Wat kost High Wine?

De kosten zullen per gelegenheid variëren maar de prijs van een arrangement zal gemiddeld tussen de 20 en 40 euro liggen. Deze prijsverschillen zijn te verklaren door de soorten wijnen die worden aangeboden en door het bijbehorende menu. U heeft dus alle keus om binnen uw beschikbare budget een mooi High Wine arrangement uit te zoeken.

Voorbeeld menu High Wine

Natuurlijk zullen High Wine menu’s verschillen van inhoud. Om u een idee te geven van de invulling van een arrangement hebben we een voorbeeld menu opgesteld:

Amuse 

Wijn 1 (rood of wit)

Minibombe van rundercarpaccio

Wijn 2 (rood of wit)

Frisse salade van verse pasta, gegrilde paprika  en basilicum

Wijn 3 (rood of wit)

Selectie van tapas

 

 

High Wine
5 (100%) 1 vote